Wednesday, August 12, 2015

A Luat Un PEPENE Și A Început Să-l Taie Într-un Mod Ciudat - Rezultatul Este Absolut MINUNAT !!!

Pepenele verede este probabil unul dintre cei mai buni aliați ai oamenilor în momentele acestea de caniculă continuă. Fiind foarte bogat în apă și foarte dulce acesta va constitui mereu o alternativă pentru a potoli setea și foamea în același timp. Dar se pare după cum veți vedea că nu numai aceste două întrebuințări le are pepenele în videoclipul de mai jos o să descoperiți partea mai puțin știută a acestuia.

Bărbatul din imaginile de mai jos s-a simțit mai mult creativ decât însetat sau înfometat astfel că a luat un cuțit și a început să sculpteze un pepene verde de toată frumusețea. Rezultatul este unul de-a dreptul minunat și trebuie să spunem pe bună dreptate că așa ceva este greu de realizat fără un dram de talent artistic. Voi ce părere aveți de capodopera reușită de acesta?

Pepenele verde este unul dintre cele mai îndrăgite fructe de la noi din țară acesta poartă denumirea de harbuz în zonele din Moldova, de lubeniță în zona Olteniei și curcubete în partea Ardealului. Pepenele verde este o plantă provenită de pe continentul Africa, dar a ajun să fie cultivat mai nou în toate zonele lumii datorită gustului delicios și a conținutului bogat de apă care duce la o bună hidratare.

Pe lângă gust pepenele deține și numeroase proprietăți terapeutice care nu sunt deloc de neglijat. Antioxidanții și vitaminele care fac parte din componența pepenelui verde au roluri active în ceea ce privește prevenirea unor boli precum numeroase tipuri de cancer, inflamarea oaselor și a articulațiilor acestora, boli ale sistemului reproducător. Totodată datorită conținutului foarte mare de potasiu acesta este recomandat cu tărie în prevenirea apariției pietrelor la rinichi. Pepenele mai poate fi utilizat și pentru detoxifiere și slăbire.

No comments:

Post a Comment