Monday, August 31, 2015

Vrei Să Fii MAFIOT ? Atunci Ascultă Aici LECȚIE De La Giovanni !!!

Majoritatea probabil ați văzut în ultima vreme o invazie de postări sub titulatura ” Asta înseamnă să fii mafiot ”, dar mulți nu cunosc sursa de inspirație originală a acestei vorbe de duh să îi zicem așa. În cele ce urmează îl veți vedea pe originalul ”Mafiot” și anume Giovanni Becali cunoscut în lumea obscură a Bucureștiului ca și Nașul după cum chiar el ne precizează în descrierea pe care și-o face cu atâta mandrie.

După ce veți vedea cum vă descrie personajul din imagini viața lui de mafiot veți ști și voi să vă purtați ca mafioții sau mai degrabă veți râde cu lacrimi alături de cunoscuți de ce poate să debiteze mintea unui om destul de în vârstă care ajuns la o anumită condiție socială și materială se crede superior celor din jurul său prin gesturi care probabil în fața celor mai slabi de înger crede el că impresionează.

Ioan Becali este numele adevărat al acestui personaj dar și-a atras titulatura de Giovanni Becali probabil din dorința de a sugera prin acest nume de origine italiană faptul că nu este mafiot numai prin gesturi ci și prin numele prin care îl recunoaște lumea în cercurile în care se învârte.

Acest personaj este cunoscut ca fiind om de afaceri dar mai înainte de aceasta ca impresar al multor jucători români de fotbal. Împreună cu Victor care este fratele său aceștia doi au fost cei dintâi impresari ai jucătorilor de fotbal din România imediat după revoluția din decembrie 1989. Cei doi au făcut o avere impresionantă din transferurile unor jucători celebri precum Adrian Mutu, Cristian Chivu, Ciprian Marica. În anul 2014 însă a fost condamnat la aproape 7 ani de închisoare într-un dosar care viza exact transferurile de care aminteam mai sus precum și multe altele împreună cu multe nume sonore din fotbalul românesc.

No comments:

Post a Comment