Tuesday, August 18, 2015

Metoda Prin Care Nu Îți Mai Strici Unghiile Niciodată !!!

După cum bine știți ungiile spun multe despre caracterul unei persoane. Exista multe legende cum că forma unghiilor poate să dezvăluie elemente componente ale caracterului și personalității unui individ. Afară de toate acestea pentru femeie în special dar și pentru bărbați a avea unghiile aranjate este un lucru extrem de important în primul rând pentru a arăta bine și în al doliea rând pentru a se simți bine în propria piele.

Trucul pe care îl veți vedea în imaginile următoare este util mai ales femeilor care nu au timp să se ocupe foarte mult de unghii și să repare eventualele greșeli pe care le fac în încercarea de a le înfrumuseța. Această metodă este pe cât de simplă pe atât de ieftină fiind nevoie doar de ingrediente pe care le puteți găsi în propria casă sau ale căror costuri nu sunt exagerate.

Tot ce aveți nevoie este o sticluță goală de la un lac sau o ojă de unghii, o sticluță de lipici și câteva lingurițe de apă. Când aveți toate acestea strânse trebuie doar să umpleți sticluța goală în proporție de două treimi cu lipici iar apoi să adăugați apa peste. Amestecați bine compoziția rezultată și asta este totul v-ați creat propriul peel-off basecoat.

Unghia reprezintă o placă cu o structură cornoasă foarte subțire care se dezvoltă în partea de sus a ultimei falange. Acesasta acoperă capătul degetului atât la mâini cât și la picioare. Ca și compoziție materialul este unul foarte dur și este denumit cheratină. Ca să vă dați seama de duritatea acestuia vă pot spune că din același material sunt și coarnele animalelor. Unghia este formată din șase părți componente: matricea unghiei, cuticula, paronichiumul, patul unghial , hiponochiumul, limbul și lunula.

No comments:

Post a Comment