Saturday, August 8, 2015

Nu O Să-Ți Vină Să Crezi Cât Costă Un Asemenea Ceas !!! Sunt Doar 8 În Lume !!!

Ceasul de mână a devenit pentru bărbați în ultima perioadă singura ”bijuterie” care poate fi purtată la mână și cea mai importantă în care poate investi acesta. Se știe de altfel că un ceas de mână de calitate nu își va pierde din valoare în nici un moment iar durata pe care îl poți avea se identifică de multe ori cu tot parcursul vieții. Totodată ceasul de mână este capabil să ofere indicii despre personalitatea unui bărbat.

Astăzi veți vedea în videoclipul de mai jos un ceas cu totul și cu totul special. De ce special ? Pentru că în primul rând acesta nu a fost fabricat decât în 8 exemplare în întreaga lume. Iar un alt lucru care îl face special este și prețul acestuia, nu mai puțin de 230 de mii de dolari. O sumă amețitoare pentru mulți dintre noi mai ales pentru un accesoriu.

Modelul se numește HM6 Space Pirate și este un ceas produs de compania elvețiană MB&F. Acesta are un design de-a dreptul nonconformist care pe mulți i-ar duce cu gândul la filmele științifico-fantastice. În realitate ceasul a fost inspirat și conceput după un personaj de desene animate Capitain Future. Serie ce a fost creată în timpul celui de-al doilea război mondial între anii 1940 și 1944. Ceasul are o carcasă manufacturată din două bucăți din titan. Pentru a ajunge la forma finală aceasta a fost lustruită timp de aproximativ 100 de ore.

MB&F este o companie elvețiană producătoare de ceasuri de mână bărbătești fondată de Maximilan Busser. Compania își are sediul central în Geneva și a fost înființată în anul 2005. Aceasta a prezentat primul model în anul 2006. Conducătorii companiei se laudă că aceste ceasuri sunt unice din punct de vedere al designului și că preocuparea lor continuă este finisarea și ajungerea la un design cat mai nonconformist și abia pe planul secunde aflarea orei de către utilizator.

No comments:

Post a Comment