Sunday, August 9, 2015

A Auzit Zgomote Stranii Dintr-o Fântână Și A Mers Să Vadă Ce E Acolo - Până La Final Mi-au Dat Lacrimile !!!

Ați văzut probabil o mulțime de videoclipuri cu salvarea unor animale din diferite situații mai mult decât grele, dar astăzi vă voi arăta o poveste de-a dreptul emoționantă capabilă să fure o lacrimă chiar și celor cu o stăpânire puternică de sine dintre dumneavoastră. Eu unul personal nu am fost impresionat până la lacrimi de gestul acestui bărbat și probabil că mulți vor fi în asentimentul meu după ce vor urmări imaginile de mai jos.

Toată povestea are loc într-un micuț orășel din India. Un bărbat mergea spre locul de muncă într-o zi când dintr-odată a auzit niște sunete destul de ciudate venind dinspre o fântână părăsită aflată pe marginea drumului. Când s-a uitat mai atent să vadă ce este acolo acesta s-a cutremurat. Un cățeluș se zbătea între viață și moarte la o adâncime destul de mare printre deșeurile aflate în apa murdară din fântâna părăsită.

Bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a a apelat la ajutorul câtorva localnici iar după ce au făcut rost de o frânghie groasă acesta s-a încumetat și a coborât legat în fântână. Ajuns la nivelul apei acesta a avut câteva probleme cu cățelușul deoarece acesta era speriat. L-a luat cu multă atenție și apoi a fost tras la suprafață de localnici. Cățelușul era vizibil speriat și sfârșit de puteri semn că dacă mai întârzia mult salvatorul acesta era posibil să moară.

După ce l-a scos din fântână acesta a mers cu el la un centru specializat unde l-a lăsat pentru câteva zile pentru a se recupera și a își reveni din starea de șoc. După cele câteva zile când s-a întors la el acesta era cu totul schimbat își revenise complet din starea în care fusese adus și era pregătit pentru a îl însoți acasă pe îngerul lui salvator.

No comments:

Post a Comment