Monday, August 31, 2015

A Turnat Un Borcan De Oțet În Chiuvetă, Când Am Văzut Ce Se Întâmplă Am Zis Că Nu E Adevărat !!!

După cum știți curățenia prin casă poate fi de multe ori un lucru plictisitor. Și situația se înrăutățește atunci când trebuie să vă luptați cu petele sâcâitoare sau locurile lipicioase. Cu toate acestea în videoclipul de mai jos veți descoperi 10 metode de curățenie folosind în majoritatea un ingredient existent în bucătăria oricăruia dintre dumneavoastră și anume oțetul.

O primă utilizare a acestuia și cea mai importantă din punctul meu de vedere este aceea pentru chiuvetele înfundate. Uitați de produsele chimice atât de scumpe și care nu sunt mereu eficiente. Tot ce aveți nevoie este o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu și o ceașcă de oțet. După ce ați turnat bicarbonatul pe scurgere, puneți oțetul peste iar apoi dațo drumul la apă fierbinte pe scurgere. În câteva momente dopul sau orice urmă de impuritate care bloca curgerea normală a apei pe țeavă va dispărea.

Oțetul pe care îl utilizăm în gospodărie este de fapt acid acetic diluat cu apă în proporție de maxim 5 procente. Acest acid se produce prin fermentarea în mod natural a vinului sau a sucului de mere. Primele mențiuni despre utilizarea oțetului ca și aliment apar în timpul Imperiului Roman. Acest ingredient apare în scrierile biblice în Noul și Vechiul Testament. Chiar în una dintre cele mai puternice scene ale acestei cărți și anume cea a crucificării. O altă utilizare despre care este amintit în istorie oțetul este cea ca și medicament. Hipocrate părintele medicinei îl amintește ca și medicament în combinație cu oul.

Oțetul de mere este probabil cel mai vechi medicament cunoscut de om acesta apare menționat în diferitele scrieri legate de medicină lăsate de către egipteni în urmă cu peste 3000 de ani. Acesta este folosit cu utilizare medicinală și în țara noastră mai ales în zonele de deal și munte.

No comments:

Post a Comment