Tuesday, August 25, 2015

Cum să afli personalitatea unei persoane după lungimea degetelor !!!

După cum ați remarcat probabil în fiecare zi are loc o descoperire științifică care parcă vine să dea peste cap tot ceea ce știam despre anumite lucruri și să le modifice sensul în viața noastră. După acest model iată că cercetătorii au descoperit un mod de a identifica mai ușor personalitatea unui individ. Această modalitate este dată de mărimea degetelor acestuia în principal de mărimea degetului inelar.

Pentru a putea identifica corect tipul de personalitate pe care lungimea degetelor o dezvăluie despre tine au fost luate cele trei situații posibile în ceea ce privește raportul dintre lungimea degetului arătător și cel inelar. Așadar după cum puteți vedea și în fotografia de mai jos există trei cazuri.

Cazul A: Degetul inelar este mai lung decât degetul arătător

Despre persoanele care au această lungime a degetelor se spune că sunt fermecătoare în adevăratul sens al cuvântului. Așadar dacă alții răspund pozitiv la flirturile dumneavoastră este pentru că probabil aveți degetul inelar mai mare decât cel arătător. Încrederea în sine și farmecul sunt cele două atribute cu care personalitatea ta este plină până la refuz. Astfel poți ajunge până la a fi o persoană agresivă și asta doar pentru că te vei duce întotdeauna după ce îți dorești cu tărie. Profesiile care ți se potrivesc sunt cele în domeniul militar, agent de vânzări sau chiar CEO.

Cazul B: Degetul inelar este mai scurt decât degetul arătător

Despre persoanele care au degetul arătător mai mare decât inelarul se spune că sunt lideri înnăscuți. Acestea fac față cu brio situațiilor dificile și se adaptează rapid. Oamenii din jur se bazează pe tine. Genele tale spun să preiei controlul și să alegi o carieră cum ar fi cea de profesor sau politician.

Cazul C: Degetul inelar este la fel de lung precum degetul arătător

Persoanele care au lungimea degetelor ca în cazul de fața sunt excelente pe partea de comunicare. Astfel că dacă aveți mâna ca în cazul C să nu vă surprindă faptul că cei din jurul dumneavoastră vă împart cele mai ascunse secrete. Ascultați mai mult decât vorbiți și asta îi face pe cei cu care interacționați să aibe încredere în dumneavoastră chiar dacă nu vă cunosc prea bine . Sunteți plin de compasiune și un mare ajutor pentru cei din jur. Profesiile în care ati face o carieră excelentă sunt cele de medic, terapeut sau antrenor.

No comments:

Post a Comment