Monday, August 24, 2015

Fii ATENT Ce Face Melteanu Cu BMW Când Aude Ambulanța În Spatele Lui !!!

Orice șofer a întâlnit cel puțin o dată o ambulanță în trafic. Cum acționăm în momentul în care aflați în trafic la volanul autoturismului auzim semnalele acustice ale unei ambulanțe sau ale unei mașini de pompieri? Sau mai degrabă întrebarea este cum ar trebui să acționăm pentru că veți vedea și în imaginile de mai jos șoferii nu sunt prea disciplinați în zilele noastre în trafic.

Una dintre problemele principale este aceea că de multe ori s-au întâlnit cazurui când șoferii de pe mașinile speciale pentru situații de urgență au folosit acele semnale specifice acustice fără rost. Unii șoferi cred că li se cuvin aceleași drepturi precum și ambulanțelor și mașinilor de pompieri în trafic. Mai există și o a treia categorie cea a conducătorilor auto cărora pur și simplu nu le pasă de ceea ce se întâmplă și fac mereu pe vitejii în trafic cum este cazul șoferului Bmw-ului din imagini care iritat de semnalele acustice ale ambulanței a început să o șicaneze pur și simplu în trafic și era foarte aproape să provoace un accident destul de grav.

Ceea ce nu realizează un șofer de tipul celui pe care tocmai l-ați văzut este faptul că de foarte multe ori timpul pierdut de către o ambulanță în traficul aglomerat sau din cauza unor astfel de atitudini ale șoferilor poate însemna viața unui pacient. Așa că dragi șoferi gândiți-vă ca unul dintre pacienți puteți fi chiar dumneavoastră sau cineva drag dumneavoastră și atunci veți privi cu alți ochi aceste situații în trafic.

Imaginile cu acest șofer de Bmw au fost transmise poliției de către cei de la ambulanță și acesta a fost pedepsit conform legii pentru atitudinea lui nepotrivită și cu siguranță data viitoare nu va mai avea același comportament. Un bun exemplu de conduită îl puteți vedea la șoferii din Germania care în momentul în care ambulanța trece pe autostradă au o atitudine ireproșabilă.

No comments:

Post a Comment