Saturday, August 8, 2015

Gimnasta și-a început exercițiul la sol, nimeni nu se așteptat la așa ceva când s-a ridicat în picioare !!!

În perioada 17-19 aprilie 2015, la Montpellier în Franța au avut loc Campionatele Europene De Gimnastică Artistică. În această competiție s-au întrecut sportivii din 38 de țări, la competiția masculină și 33 de țări la cea feminină în total participând peste 250 de gimnaști și gimnaste. Dat fiind caracterul individual al acestei competiții în care nu există proba pe echipe fiecare gimnast putând să conteze doar pe munca și talentul său au existat o mulțime de momente artistice foarte atractive.

Unul dintre aceste momente care a lăsat pur și simplu publicul spectator și telespectator cu gura căscată a fost al unei sportive reprezentantă a Rusiei pe numele ei Daria Vladimirovna Kondakova. Aceasta a reușit un număr de excepție în competiția cu mingea la sol. Vă asigur că după ce veți urmări imaginile de mai jos veți avea și dumneavoastră aceeași părere, pe mine unul personal această domnișoară m-a impresionat plăcut cu mișcările și talentul ei.

Numărul pe care l-a executat a fost unul de excepție îmbinând elemente de balet cu elemente de gimnastică totul cu o precizie parcă a unui ceas elvețian. La sfârșitul competiției aceasta a luat în urma acestui exercițiu doar medalia de argint dar mulți au fost de părere că merita de departe prima treaptă a podiumului.

Gimnastica ritmică reprezintă o parte a gimnasticii care se adresează exclusiv părții feminine. Această a fost pentru prima oară introdusă la olimpiada din 1984. Un exercițiu de gimnastică ritmică are o durată cuprinsă între 60 și 120 de secunde. Participantele la aceste competiții pot folosi unul dintre următoarele obiecte în reprezentația lor: două măciuci, panglica, coarda, mingea sau cercul. Într-un concurs de gimnastică ritmică concurentele sunt notate fiecare individual de către trei echipe de arbitrii.

No comments:

Post a Comment