Thursday, August 20, 2015

Clipul Pe Care Orice ROMÂN Trebuie Să-l Vadă De Cel Puțin 10 Ori Pe Zi !!!

Trăim într-o lume care se degradează pe zi ce trece cel puțin din punct de vedere moral. O putem observa cu ochiul liber dacă ne uităm în jurul nostru. Ceea ce se întâmplă în ziua de astăzi este descris de către imaginile pe care le veți vedea în videoclipul de mai jos cuvânt cu cuvânt. Astfel un asemene mesaj puternic ar trebui difuzat zilnic pe toate canalele de televiziune existente și poate atunci va exista șansa să revenim la ceea ce am fost odată și să avem șanse la o lume mai bună.

Scena îi are în prim plan pe doi mari actori ai țării noastre cel din plan îndepărtat fiind cunoscutul Constantin Cotimanis iar în planul apropiat nimeni altul decât marele nostru regizor Sergiu Nicolaescu binecunoscut pentru seria de filme în care îl interpretează pe comisarul Moldovan, dar și prin multitudinea de filme pe care le-a regizat de-a lungul întregii sale existențe. Filmul din care face parte această scenă cu un puternic caracter moralizator se numește Triunghiul Morții.

Triunghiul Morții este un lung metraj realizat de marele nostru regizor în anul 1999. Tema principală a acestui film o reprezintă lupta armatei române împotriva ocupației armatei germane în timpul Primuluir Război Mondial. Mai precis bătăliile din cele trei localități de acum celebre Mărăști, Mărășești și Oituz. Filmul se vrea un omagiu la adresa celei mai mari eroine a armatei noastre române Ecaterina Teodoroiu.

Regizorul Sergiu Nicolaescu a relatat în cartea sa de memorii faptul că celebra eroină Ecaterina Teodoroiu a locuit în perioada Războiului într-o casă în care stăteau bunicii lui din partea mamei. Așadar bunica lui a cunoscut-o foarte bine pe aceasta iar de la ea a reușit să obțină informații extrem de prețioase pentru a putea contura un personaj care să fie până la perfecțiune aproape identic cu Ecaterina Teodoroiu însăși.

No comments:

Post a Comment