Saturday, August 22, 2015

Au Râs Toți De El Când L-au Văzut Așa Gras, DAR Și Când A Început Să Cânte !!!

Nu cred că există cineva printre dumneavoastră care să afirme cu toată gura că nu îi place muzica. Sunt convins că măcar o melodie sau un cântăreț, o trupă preferată aveți. Vă spun însă că după ce îl veți asculta pe băiatul din imagini vă veți îndrăgosti de-a dreptul de vocea lui și o să îl mai urmăriți și pe viitor când se va lansa în lumea muzicii internaționale.

Dacă erați obișnuiți cu asemenea talente în concursurile de specialitate cum ar fi Romanii au Talent, Xfactor, Vocea României și pe bună dreptate pentru că acestea au câștigat o popularitate fără margini în ultimii ani iată că în cadrul unei emisiuni din america este prezentată povestea emoționantă a unui tânăr care la prima vedere nu ar da semne că ar avea un talent așa de mare precum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos.

Tânărul se numește Justin Williamson și are vârsta de optsprezece ani. Marea lui problemă este că nimeni nu îl place asta datorită faptului că are peste două sute de kilograme. Lumea din jur se uită cu dispreț la el așa a ajuns să se închidă în sine. Copii de la școală îl batjocuresc pe seama kilogramelor sale și astfel se poate spune că a devenit antisocial pentru că un astfel de comportament nu are cum sa nu te afecteze ba mai mult să te deprime.

Și totuși tânărul a avut curajul să vină în fața unei tări întregi să își expună povestea emoționantă și să le arate că deși este diferit din punct de vedere al aspectului fizic are un suflet minunat și o voce cu adevărat de aur. În doar câteva secunde în care a interpretat o piesă fără a avea un instrumental în spate a reușit să fure inimile celor prezenți în platou dar cu siguranță și a celor de acasă. Videoclipul a ajuns viral pe internet și acesta a putut fi văzut de întreaga lume adunând o mulțime de cuvinte de laudă și de apreciere.

No comments:

Post a Comment