Thursday, August 6, 2015

Numai pe străzile din rusia se poate întâmpla așa ceva !!!

E plin internetul de situații filmate în trafic care mai de care mai spectaculoase. De la depășiri periculoase, momente tensionate între șoferi, ba chiar și accidente spectaculoase surprinse de camerele de filmat montate pe mașini toate acestea probabil sunt foarte cunoscute de mulți dintre dumneavoastră. Dar ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos întrece de departe orice imaginație a oricărui șofer.

În mama Rusie se pare că pregătirile militare sunt în toi dar nu vei ghici niciodată cum se antrenează aceștia în vederea operațiunilor viitoare. Iată cum zilele trecute un șofer care se deplasa pe autostradă a surprins un moment de-a dreptul neobișnuit. De deasupra lui a apărut din senin un elicopter militar care a început să zboare la altitudine joasă ca și cum ar vrea să aterizeze fix în mijlocul durmului.

Dar lucrurile nu au stat chiar așa pilotul elicopterului și-a continuat deplasarea cu viteză de-a lungul autostrăzii fără să se abată de la acest drum. Vă dați seama că șoferul nostru care a filmat tot a fost de-a dreptul șocat de cele întâmplate adică trebuie să fim serioși câți avem ocazia să spunem că am mers cot la cot cu un elicopter pe drumul de întroarcere spre casă și mai ales la o distanță așa mică de sol a acestuia.

Din ce putem vedea pe imagini mai putem trage o concluzie care nu poate fi foarte îmbucurătoare. Se pare că mișcările de echipament militar în Rusia sunt la ordinea zile și că putem trage și din imagini concluzia piloții sunt pregătiți pentru orice condiții și gata să îndeplinească ordinele superiorilor.

No comments:

Post a Comment