Tuesday, August 11, 2015

La Început Jurații Strâmbau Din Nas Că Ține Chitara Într-un Mod Ciudat, Dar Și Când A Început Să Cânte !!!

Concursurile de talente au câștigat o popularitate covârșitoare în ultimii ani drept dovadă o stă promovarea lor puternică atât în spațiul audio-vizual cât și în spațiul internetului. Ce e drept toate televiziunile se bat pentru a avea cel puțin un concurs de talente transmis live pe săptămână, acesta este la momentul actual cea mai bună rețetă pentru a atinge un rating record și a îi surclasa pe ceilalți competitori de pe piață.

Dar revenind la aceste concursuri atât de cunoscute putem spune că pe lângă oamenii complet netalentați care reprezintă marea masă ce se prezintă la aceste preselecții există și un procent ce e drept mai redus dar care este reprezentat de cei cu adevărat talentați. Odată ajuns acolo pentru a accede în fazele superioare ale competiției trebuie să îți depășești așteptările de la propriul talent și să vii cu ceva menit să îi surprindă pe membri juriului și să facă diferența între un om cu un talent mediocru și unul cu adevărat talentat.

La acest lucru s-a gândit și acest concurent de la Australienii au Talent. Pe numele lui Tom Ward acesta s-a afișat în fața juriului într-un mod cu totul și cu totul original. Acest lucru îl veți remarca și dumneavoastră după ce veți urmări întreaga lui reprezentație. Jurații chiar au strâmbat din nas când au văzut ce vrea să facă dar când a început să cânte lucrurile s-au schimbat radical.

Tom a vrut să le arate tuturor că o chitară normală are mai multe note decât s-ar crede dar în mod uzual acestea nu sunt scoase în evidență pentru că nu este folosită tehnica potrivită pentru a le produce. Finalul reprezentației i-a făcut pe toți să rămână impresionați de talentul acestuia. Am putea spune că orice trupă rock ar fi norocoasă să aibe un asemenea chitarist în componență. Viteza și precizia lui Tom fiind două atribute pe care nu foarte mulți chitariști le au la același nivel.

No comments:

Post a Comment