Tuesday, August 25, 2015

La Câteva Zile După Ce I-a Apărut Asta A Murit - Medicii Au Rămas Șocați Când Au Descoperit Cauza !!!

Sănătatea populației la nivel mondial a devenit o problemă de care se preocupă din ce în ce mai mult statele și zonele considerate mai civilizate și cu un nivel de trai mai ridicat. Bolile și cauzlele acestora nu țin însă cont de granițele țărilor. Așadar presiunea la care sunt sistemele de sănătate supuse este una sporită și se leaga inclusiv de resursele financiare dar și de resursele umane.

Cazul unui deces al unui bărbat din Statele Unite ale Americii a tras încă o dată un semnal de alarmă în ceea ce privește problema sănătății la nivel mondial. Medicii au remarcat faptul că au de lucru cu un caz nemaiîntâlnit și au început cercetările tot mai intense în acest sens astfel că au ajuns la concluzia că pe teritoriul continentului nord american nu au mai existat astfel de cazuri.

Un genom similar al acestui virus a fost descoperit în Europa, Africa și Asia dar în Statele Unite ale Americii până la cazul de acum șase luni al acestui bărbat din Kansas nu se văzuse un asemenea tip de virus. Virusul a fost denumit Bourbon după orașul în care locuia acestă victimă din Statele Unite ale americii. Medicii cred că acest virus ar putea să fie purtat și transmis de către căpușe. Simptomele unui astfel de virus sunt stările febrile avansate cu temperaturi de până la 40 de grade, anorexia și durerile musculare.

Potrivit centrului american de control și prevenire a bolilor infecțioase pentru a nu alarma populația țării au declarat că nu se știe în ce măsură virusul Burbon a contribuit la decesul bărbatului dar că se fac încă cercetări în ceea ce privește acest virus și medicii specialiști sunt încă în faza de învățare a tot ce ține de acesta.

No comments:

Post a Comment