Friday, August 7, 2015

Când a băgat o SCOBITOARE în UNT nu am știut ce să cred, DAR rezultatul e absolut GENIAL !!!

Mai nou găsim pe internet rezolvarea la aproape orice problemă aveam mai ales în gospodărie ba chiar mai mult și metode din ce în ce mai neobișnuite pentru a rezolva situațiile de zi cu zi care ne dau mari bătăi de cap. Imaginile pe care le-am ales să le vizionați ale acestui clip sunt exact din categoria aceasta de a vă scoate din belele când întâlnim o asemenea situație.

În general lumea ține la îndemână pentru situațiile cu adevărat de maximă urgență diferite lucuri extrem de utile în acele cazuri cum ar fi lumânări, lanterne etc. Dar de multe ori o pană de curent sau un eveniment neprevăzut vă poate surprinde fără să fiți pregătiți cu aceste lucruri și de acceea aveți nevoie să știți astfel de trucuri utile cum este cazul acestuia.

Nu trebuie decât să ajungeți la frigider să luați o bucată de unt de acolo și apoi cu ajutorul unei scobitori și a puțină hârtie igienică vă puteți crea propriul obiect de iluminat simplu care o să ardă cu mult mai mult decât o candelă obișnuită și nu va degaja nici cum un miros neplăcut, asta ca să nu vă faceți prea multe probleme. O astfel de lumânare din unt făcută cu mâna dumneavoastră poate arde până la 4 ore, iar dacă o veți pune într-un pahar aceasta se poate menține mult mai mult.

Ideea aceasta originală aparține creatorului canalului de youtube Grant Thompson, acesta după cum spune chiar el a încercat mai multe alternative despre cum să facă o lumânare din ingrediente care se află în gospodăria proprie. Mai întâi i-a venit în minte ideea de a folosi ulei vegetal pentru a face un tip de lumânare dar într-o dimineață uitându-se la micul dejun la untul topit în farfurie s-a întrebat dacă nu cumva e oare posibil să funcționeze această metodă. Așadar a încercat a pus în practică și acum a rezultat minunăția pe care ați putut să o urmăriți și dumneavoastră.

No comments:

Post a Comment