Monday, August 10, 2015

Mergea Singur Prin Zăpadă Și A Găsit Un Rucsac - A Luat-o RAZNA Când A Văzut Ce e Înăuntru

Bărbatul din videoclipul de mai jos și-a filmat întreaga expediție la Polul Sud pe care a efectuat-o de unul singur cu propria cameră de filmat. În ziua 86 acesta se afla într-o situație dificilă dar ca un făcut a observat ceva de culoare albastră aflându-se sub zăpadă. Când s-a apropiat mai mult și-a dat seama că este un rucsac, probabil lăsat în urmă de un alt participant la o expediție din motivde necunoscute.

Încântat de descoperirea făcută protagonistul și-a lăsat camera pe o porțiune de zăpadă din apropiere și s-a grăbit să înceapă să dezgroape ceea ce descoperise în fața lui sub zăpadă. Rucsacul pe care l-a scos la suprafață părea destul de plin așa că s-a întors la camera lăsată de izbleiște și a luat-o pentru a filma exact în momentul în care îl deschide.

Când în sfârșit a deschis rucsacul a avut parte parcă de surpriza vieții asta putem deduce din reacția lui. În rucsac se aflau în primul rând niște componente de echipament pentru expediții dar pe lângă acestea se aflau și câteva pungi cu mâncare cum ar fi chipsuri și jeleuri.

Polul sud reprezintă locul cel mai sudic de pe suprafața planete și este localizat pe continentul Antarctida. Din punct de vedere geografic polul Sud este reprezentat de o suprafață care este înghețată pe toată perioada anului calendaristic fiind supranumit și locul cu gheață veșnică. Prima dată când a fost atins polul Sud s-a întâmplat în anul 1911 pe data de 14 decembrie. Echipa de exploratori care a atins acest punct prima oară a fost cea a norvegianului Roald Amundsen. În paralel cu acesta a mai pornit o echipă de expediție din Regatul Unit al Marii Britanii care era condusă de Robert Falcon Scott. Această a doua echipă a atins polul sud abia la o lună de trupa lui Amundsen. Din păcate pe drumul de întoarcere din cauza frigului și a foametei echipa englezului Scott a pierit în întregime.

No comments:

Post a Comment