Monday, August 17, 2015

Când Au Văzut-o Jurații Îmbrăcată Așa Au Strâmbat Din Nas - DAR Stai Să O Vezi Când Se Dezbracă !!!

Concusurile de talente au ajuns la mare căutare în zilele noastre. Oricine poate participa la ele iar dacă talentul tău este cu adevărat deosebit te poți bucura de foarte multă atenție din partea publicului și de ce nu ai o șansă la marele premiu care îl reprezintă o sumă deloc de neglijat. Prin acest lucru iată că show-urile de genul și-au câștigat o popularitate încredibilă în rândul telespectatorilor.

Este drept că în urma acestora apar sau mai bine zis sunt descoperite anumite persoane care au chiar talente nebănuite și de-a dreptul spectaculoase. Este cazul și concurentei din imaginile de miaj jos. Aceasta s-a prezentat la un asemenea concurs cu un număr ce nu a mai fost văzut până acum. Deși la început prin ținuta sa nu a reușit să impresioneze nici publicul dar mai ales juriul, în momentul în care s-a dezbrăcat de pelerină totul a luat o întorsătură la 180 de grade și a reușit să-i lase pe toți cu gura căscată la propriu.

Cine este mai exact domnișoara talentată din imagini vă veți întreba probabil mulți dintre dumneavoastră? Aceasta se numește Nina Burri și este o tânără originară din orașul elvețian Berna. Ea face parte dintr-o familie nu foarte numeroasă dar care nu a avut niciodată legătură cu arta fie ea dans, muzică etc. Nina a început încă de la o vârstă fragedă lecțiile de balet, mai precis la doar 6 anișori. Prima ei apariție pe scenă petrecându-se patru ani mai târziu la vârsta de 10 ani când a dat o reprezentație ce conținea elemente atât de balet dar și de cântat și actorie.

Nina burri este o prezență constantă în spectacolele cu tematica descoperirii de talente drept urmare la prima ei apariție la concursul Elvețienii Au Talent s-a clasat pe locul al doilea. Tot în același an a reușit să devină finalistă la același tip de spectacol în Franța. După doi ani aceasta și-a încercat norocul și la Americanii Au Talent obținând unul dintre locurile din finală și la acest concurs.

No comments:

Post a Comment