Thursday, August 6, 2015

Fii ATENT Ce Face Un Angajat De La Fast Food cu Mâncarea Unui Client !!! Este REVOLTĂTOR !!!

În ziua de azi datorită programului încărcat din timpul zilei oamenii s-au obișnuit să nu își mai gătescă în prorpiul cămin și preferă din ce în ce mai des mâncarea de la fast food. Datorită cerinței mari pe piață de astfel de produse chiar și la nivelul României s-au deschis o mulțime de astfel de afaceri care vin să atragă clienții cu oferta lor de produse la prețuri cât mai avantajoase.

Gustul pe care aceste produse îl oferă datorită sosurilor sau a altor ingrediente nu ar trebui să vă păcălească deoarece gustos nu înseamnă neapărat și sănătos. Așadar ar trebui să aveți mare grijă la produsele pe care le consumați de tip fast food iar dacă vorbele mele nu v-au convins atunci o sa vă recomand să vedeți imaginile din videoclipul următor iar după vizionarea acestora cu siguranță vă veți gândi serios să renunțați definitiv la astfel de produse.

Întâmplarea are loc într-un restaurant de tip fast food din Statele Unite ale Americii, mai precis locul de unde a început isteria acestor produse și unde s-au dezvoltat de-a lungul timpului business-uri de genul care au ajuns de renume mondial și care și-au deschis restaurante înclusiv la noi în țară. După cum vă spuneam în acest restaurant un client a comandat un burger special specific acestora pentru micul dejun. Anagajata care era responsabilă să îl prepare s-a pus pe treabă dar la un moment dat a scăpat partea superioară a chiflei burger-ului pe podeaua murdară. Aici apare și situația absolut revoltătoare. În loc să ia bucata de chiflă și să o arunce în coșul de gunoi ea a șters bine podeaua cu ea și a pus-o la loc întinzând niște maioneză iar apoi livrând comanda finală clientului care o aștepta.

Cazul este din punctul meu de vedere unul extrem de grav și tot ce vă rămâne dumneavoastră de făcut este să aveși grijă de acum încolo de und econsumați astfel de produse pentru că se pare că nu toți angajații respectă normele de igienă ba chiar mai mult fac lucrurile parcă în ciuda clienților.

No comments:

Post a Comment