Monday, August 31, 2015

Bărbatul Asta Vrea Să Împingă Băbuța - REGRETĂ INSTANT !!!

O situație de-a dreputl regretabilă a avut loc într-o stație de autobuz din întinsa Federație Rusă. În timp ce câteva persoane așteptau liniștite autobuzul care întârzia să apară și-a făcut apariția un bărbat care avea să le strice liniștea acestora. Aflat în stare avansată de ebrietate, probabil trăsese ceva vodcă la măsaea înainte, acesta a început să comenteze și să facă scandal în direcția unei băbuțe care aștepta liniștită autobuzul.

După câteva momente de comentarii la adresa băbuței văzând că aceasta nu se deranjează să îl bage în seamă acesta ia o poziție de forță și se ridică furios pentru a se îndrepta în direcția acesteia. Dar datorită stării sale avansate de ebrietate drumul până în dreptul băbuței se va sfârși mai repede decât se aștepta ajungând la pământ fără să fie atins de nimeni și nimic.

Băbuța văzândul atât de înverșunat și că vociferează chiar și aflat la pământ a început să îl lovească peste cap cu sacoșile de cumpărături. Probabil după ce s-a trezit din beție acesta a avut câteva cucuie zdravene de la câte lovituri de sacoșă a încasat și probabil că s-a învățat minte să nu se mai creadă zmeu atunci când este beat.

Trecând peste tot comicul situației de față, o asemenea atitudine a bărbaților față de femei atunci când se află în stare de ebrietate este regretabilă. Gândiți-vă că băbuța nu se afla înconjurată de alți trecători și că bărbatul nu era așa stângaci în mișcări. Se puteau întâmpla lucruri mult mai grave. Așadar trebuie condamnat de fiecare dată un asemenea comportament care nu face cinste niciunui bărbat. Puterea nu trebuie arătată prin forță fizică ci prin cu totul și cu totul alte mijloace în fața celor din jurul nostru.

No comments:

Post a Comment