Thursday, December 17, 2015

Ce TOPOR, Ce DRUJBĂ ?! Fii ATENT Cât De Ușor Tai Cu Drăcia Asta Buturugile !!!

E plin internetul de reclame la topoare ingenioase sau la drujbe cu motoare din ce în ce mai puternice de ai zice că te iei la întrecere când tai buștenii. Dar peste toate astea veți vedea că există ceva cu mult mai tare decât tot ce vedeți în reclame, urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și vă veți convinge singuri că mașinăria asta îți bate orice topor sau drujbă cât ar fi ele de mari.

Pentru a înțelege această mașinărie trebuie să faceți apel la imaginație. Ingeniozitatea acestui bărbat care a construit o asemenea unealtă este de apreciat. După cum puteți vedea îți poate felia orice buturugă de copac fie că are noduri sau este verde cu foarte mare ușurință. Dacă în cazul vechilor topoare sau a clasicelor drujbe efortul fizic este unul considerabil aici tot ce trebuie este să fii atent cum poziționezi buturuga și gata lemnul este tăiat în mai puțin de o secundă.

Această mașină ingenioasă de tăiat lemne este disponibilă acum în lumea întreagă. Acest bărbat și-a făcut un site personalizat pe care vinde mașina de tăiat lemn la un preț extrem de accesibil. Aceasta costă doar 700 de euro cu tva inclus și taxele poștale suportate de cumpărător, având în vedere greutatea de peste 70 de kilograme.

Videoclipul a fost vizualizat de peste 500 de mii de oameni pe youtube și foarte mulți și-au manifestat dorința de a achiziționa acest produs.Voi ce părere aveți de invenția acestui italian? Oare vom ajunge să vedem și la noi astfel de invenții? Credeți că se merită să cumperi o asemenea mașinărie sau tot mai bune sunt topoarele și drujba având în vedere prețul mai scăzut al acestora?

1 comment:

  1. avantajul acestui utilaj este taierea mai comoda a bustenilor mici care urmeaza a fii despicati pentru lemn de foc , dar functionalitatea lui este destul de limitata . Nu poti sa l iei in padure ca drujba si sa tai copacul , nici cherestea nu faci cu el , nici un bustean cu diametru mare nu poti pune pe el . In opinia mea prea multa propaganda pentru un produs rudimentar . Ce vedem in clip este o beschie cu motor. .

    ReplyDelete