Tuesday, December 29, 2015

Șmecher De București Cu Hyundai Merge Pe Contrasens - Stai Să Vezi UMILINȚĂ Ce Își Ia Melteanu !!!

Dacă mai era vreun dubiu că șoferii din România au apucături din ce în ce mai ciudate atunci o să vedeți în imaginile din videoclipul de mai jos ce presupune acest lucru mai ales în București. Acest conducător auto a reușit atât în trafic dar mai ales pe internet să își atragă antipatia celorlalți șoferi români pentru nesimțirea de care a putut să dea dovadă.

Un șofer care circula regulametar și avea montată pe bordul mașinii sale personale o cameră de supraveghere a traficului a surprins un eveniment de-a dreptul neașteptat pe sensul de mers pe care se deplasa. Deodată în fața lui a apărut un Hyundai ix35 care circula pe contrasens fără nici cea mai mică jenă. Acesta s-a gândit atunci să-i dea o lecție mai ales că știa că având camera montată pe bord orice gest al șoferului contravenționist ar fi fost imediat probat cu ajutorul acesteia.

Astfel șoferul nostru care circula regulamentar a încercat să îl blocheze pe acest nesimțit să circule în continuare pe contrasens obligându-l să dea cu spatele și să întoarcă pentru că nu avea pe unde să treacă. Vizibil deranjat că este împiedicat să încalce legea în continuare șoferul Hyundai-ului a dat dovadă de cea mai joasă speță începând să înjure ca și cum el avea tot dreptul să circule pe contrasens.

Cel ce filma l-a anunțat cu seninătate că va ajunge de râsul internetului din România după ce v-a pune pe youtube clipul cu el. Asemenea atitudine în trafic este de-a dreptul regretabilă. Se pare că din ce în ce mai mulți șoferi încalcă cu bună-știință legea și nu se sfiesc să o facă nici atunci când sunt filmați sau poliția rutieră se află în jurul lor.

No comments:

Post a Comment