Thursday, December 17, 2015

Șoferul Asta Face Cea Mai Tare Parcare Din Lume !!! Fii ATENT Cum Reușește

Coșmarul oricărui șofer din zilele noastre este parcarea, fie ea cu spatele sau laterală, aceasta ne dă întotdeauna bătăi de cap din prima zi în care am obținut carnetul de conducere. Mulți dintre șoferi au probleme și după ani de zile de experiență în ceea ce privește parcările, dovadă stând mașinile parcate aiurea în tot felul de locuri unde te aștepți sau nu te aștepți.

În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea cum se face o parcare laterală ca la carte extrem de dificilă. Acest șofer a ajuns să filmeze un video cu parcarea laterală după ce în urmă cu ceva timp a postat pe o rețea de socializare o poză în care mașina era încadrată în același loc unde a executat parcarea în videoclip. Poza a ajuns virală pe internet dar mulți dintre cei ce au văzut-o am spus ba că este un fake, ba că nu mai este în stare să scoată mașina de acolo.

Așadar s-a gândit să le dea o replică celor neîncrezători și a filmat tot procesul extrem de dificil. După cum se poate vedea locul este foarte strâmt și nu încape nimic altceva decât mașina respectivă. Așadar pentru a o încadra între acele ziduri a fost nevoie de mai multe manevere dar în final totul s-a finalizat cu succes.

Voi ce părere aveți despre parcarea acestui șofer? Este cea mai tare parcare din lume? Eu unul trebuie să recunăsc faptul că dacă toți șoferii ar parca precum acesta am avea mai multe spații libere de parcat prin orașele deja suprapopulate de mașini. Așadar sper că imaginile acestea au fost un exemplu util pentru aceia dintre dumneavoastră care sunt conducători auto.

No comments:

Post a Comment