Tuesday, December 15, 2015

Uite Cât De RAPID Pavează Trotuarul Muncitorul ASTA Folosind Doar Cărămidă !!!

După ce am văzut de atâtea ori cum cei din afară pavează trotuarele cu mașinării capabile să facă o muncă de până la 10 ori mai rapidă decât oamenii, veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos un muncitor care ține să contrazică utilitatea folosirii unor asemenea mașini și vă arată cum se poate pava un trotuar cu o viteză ieșită din comun.

Muncitorul execută lucrările pe o stradă din Marea Britanie, iar unul dintre colegi impresionat de viteza cu care acesta reușește să alinieze cărămizile pentru a da o formă clasică trotuarului a scos telefonul mobil și a început să îl filmeze. Trebuie remarcată determinarea acestui bărbat care se pare că vrea să demonstreze că tot mai bună este mâna de lucru umană decât toate mașinăriile care au fost inventate pentru a face o astfel de treabă.

La o cronometrare atentă puteți să numărați nu mai puțin de 80 de cărămizi aranjate într-un singur minut de către acesta. Destul de impresionant nu-i așa? Videoclipul cu munca bărbatului în această viteză extraordinară a ajuns viral pe internet, Peste 2 milioane de oameni urmărind aceste imagini spectaculoase.

Numeroși dintre cei ce au văzut imaginile au ținut să-l felicite pe bărbat, dar în același timp să îl atenționeze că nu este bine să stea aplecat atâta timp pentru că mai târziu poate să aibă probleme cu spatele de care nu va scăpa prea ușor și va fi astfel incapabil să mai desfășoare o asemenea activitate pentru a-și câștiga traiul zilnic.

No comments:

Post a Comment