Monday, December 28, 2015

Ce Pățește Un ȘOFER Cu AUDI Q5 Atunci Când Vrea Să Meargă Pe TROTUAR Ca Șmecherul !!!

Probabil v-ați întâlnit și voi cu situații de genul celei pe care o veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos destul de des. Fie că sunteți simplu pieton sau sunteți șofer vă deranjează atunci când cineva merge pe trotuar fără să îi pese de cei din jurul său și fără să respecte regulile de circulație.

Tinerii pe care îi veți vedea organizați într-un grup destul de unit au vrut să le dea o lecție șoferilor indisciplinați și să îi facă pe viitor să nu mai folosească trotuarul drept șosea pentru mașina pe care o conduc indiferent de condițiile de trafic aglomerat care se găsesc pe partea carosabilă. După cum veți vedea lecția pe care o oferă pare destul de banală la prima vedere dar ea este una extrem de dură mai ales pentru șmecherii aceia care nu vor să asculte de un sfat constructiv și să se supună rigorilor și normelor de circulație.

Acești tineri sunt agresați fizic și verbal de anumiți șoferi recalcitranți care la rugămintea să se deplaseze pe șosea pe unde circulă și celelalte mașini devin din ce în ce mai nervoși ca și cum lor li se cuvine totul și nu trebuie să fie deranjați cu astfel de prostii în viziunea lor.

Pedeapsa oferită de acești tineri o reprezintă atât mustrarea verbală cât și un sticker ce odată lipit pe parbrizul mașinii este imposibil să îl dai jos fără să rămână urme și să cureți la el o importantă perioadă de timp. Acesta pedeapsă este destul de ingenioasă și probabil ar trebui aplicată și celor care parchează în locuri neprerimse fără nici un pic de jenă.

No comments:

Post a Comment