Saturday, December 12, 2015

Un Necunoscut A Rugat-o Dacă Poate Să Intre În Casă Să Îi Aștepte Părinții - Dar Continuarea

Copiii au devenit din ce în ce mai expuși în zilele noastre în fața persoanelor adulte și devin foarte ușor victimele acestora. După cum știți din ce în ce mai multe cazuri de agresiuni de toate tipurile au fost înregistrate la nivel mondial în care victimele adulților erau copii. Pentru a înțelege dimensiunile unei astfel de probleme extrem de delicate ar fi bine să urmăriți imaginile de mai jos ale unui videoclip extrem de educativ. Acestea ar trebui urmărite atât de către părinți dar mai ales de către copii pentru a înțelege pericolele care îi pândesc la orice pas.

Un tânăr pe numele său Joey Salads a realizat un experiment social extrem de interesant în care a implicat câțiva copii tocmai pentru a aduce în atenția opiniei publice pericolul la care sunt expuși aceștia zi de zi și slaba educație pe care părinții o dau probabil din lipsă de timp când vine vorba de a intra în contact cu un necunoscut.

Acesta a vorbit cu familiile câtorva micuți cu ajutorul cărora a montat mai multe camere de filmat și apoi a trecut la treabă pentru a vedea care sunt reacțiile copiilor atunci când un necunoscut le sună pentru prima dată la ușă și le pretinde că este un prieten al părinților și că vrea să intre pentru a aștepta până vin părinții acestora.

Realitate este mai cruntă decât ne așteptam toți copii i-au deschis necunoscutului și mai mult toți au acceptat să intre în casă fără acordul părinților lor ceea ce face ca să rezulte o concluzie destul de nefericită. Din ce în ce mai mulți părinți uită sau sunt superficiali atunci când vine vorba de instruirea celor mici pentru a intra în contact cu persoanele necunoscute. Distribuie și tu mai departe acest videoclip pentru a trage un semnal de alarmă extrem de important în societatea în care trăim.

No comments:

Post a Comment