Monday, December 28, 2015

Dacă vezi ce fac băieții aștia pe Excavator îți stă mintea-n loc

În momentul în care îi dai un excavator pe mână unuia dintre acești băieți ajungi să îți dai seama că nu poți ține pasul cu el și că un astfel de șofer de excavator poate fi de multe ori mai eficient decât un orice alt șofer. În clipa în care observi cum se mișcă un astfel de șofer te face să realizezi faptul că el, șoferul, are o experiență vastă în acest domeniu cu foarte multe ore lucrate la volanul unui astfel de aparat.

Dacă ar fi fost peste tot ca o persoană care dorește să practice o meserie să își îndeplinească sarcinile precum aceste persoane, sunt cu siguranță convins că această lume ar deveni, ușor, ușor o lume mai bună, și cu siguranță că aceasta este dorința pe care o poate avea oricare dintre noi, să trăim împreună într-o lume mai bună și să nu mai fim deranjați de evenimente neplăcute.

Însă din moment ce am intrat în astfel de comentarii filosofice la adresa unor persoane care muncesc pentru îndeplinirea unor sarcini de muncă, este bine de precizat ca aceștia să își îndeplinească meseria în continuare în același mod și cu aceași dăruință cu care au făcut-o și până acum pentru a demonstra că aceasta nu este o fază trecătoare prin care trec ci este adevarata lor natură.

No comments:

Post a Comment