Tuesday, December 22, 2015

Top 10 Cele Mai Mari Elicoptere Din Lume !!!

Elicopterul este unul dintre cele mai sigure și rapide mijloace de transport de pe Pământ. Acesta în comparație cu avionul cu care mulți îl consideră că sunt în tandem are o caracteristică extrem de utilă ce îl deosebește de acesta și anume faptul că aterizarea sau decolarea pot fi făcute pe verticală. Aceste lucru determină necesitatea unui timp mult mai mic pentru a efectua aceste manevre în comparație cu avionul.

Elicopterele sunt construite în general pentru a deservi unor anumite domenii cum ar fi transportul rapid al persoanelor rănite ce au nevoie să ajungă în cel mai scurt timp de la un spital la altul sau de la locul accidentului la spital precum și transportul diferitelor încărcături chiar de mare tonaj. Elicopterele poat fi folosite pe lângă situații de urgență și în agricultură.

După cum știți o altă utilizare a elicopterelor, și probabil cea mai importantă estea aceea în scop militar. Aceasta este considerată o armă extrem de eficientă în cazul unui război. Datorită acestui lucru elicopterele au început să fie dotate special cu armament.

În dezvoltarea și construcția elicopterelor militare se investesc sume importante care au scopul de a le perfecționa și a le face mult mai utile în cazul în care un conflict armat s-ar declanșa. În imaginile din videoclipul prezentat ați putut să vedeți care sunt cele mai mari elicoptere din lume și după cum ați remarcat probabil cele mai multe sunt folosite în scop militar.

No comments:

Post a Comment