Tuesday, December 15, 2015

Mercedes Lansează Cea Mai Tare Decapotabilă Din Lume !!!

Nu cred că mai are rost să vă spun că atunci când vine vorba de automobile cei de la Mercedes-Benz țintesc întotdeauna să fie numărul 1. Și de la o vreme se pare că le reușește de minune, mai ales cu modelele deja lansate dar și cu cele care se anunță că vor ieși pe piață în următorii ani. După cum veți putea vedea și în imaginile din videoclipu de mai jos nemții de la Mercedes au lansat noua decapotabilă din clasa S.

Noua decapotabilă din clasa S se numește mai precis S65 AMG și are un motor de 6 litri pe venzină care dezvoltă aproximativ 630 de cai putere. Superba decapotabilă este capabilă să ajungă de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 4,1 secunde. Viteza maximă este limitată din păcate a 250 de km/h.

La un asemenea motor consumul anunțat de cei de la Mercedes-Benz este estimat undeva la 12 litri la 100 de kilometri. Noul model cabriolet se distinge cu câteva elemente special create pentru el de celelalte mașini din gamă. Acoperișul rabatabil este capabil să se deschidă sau să se închidă în doar 17 secunde și poate fi acționat chiar și în timpul mersului la viteze mai reduse ce e drept.

În ceea ce privește interiorul nemții de la Mercedes nu se dezmint și mizează încă odata pe lux și confort. Scaunele sunt evident din piele și sunt modelul sport ajustate electric având diferite funcții extrem de inteligente. Mașina este pregătită așadar pentru vara ce va urma de cei de la Mercedes astfel că lista comenzilor pentru acest model va fi deschisă începând cu luna aprilie a anului 2016.

No comments:

Post a Comment