Thursday, December 3, 2015

Șeful Sălii De Lupte Este Un Fricos !!! Fii ATENT Ce-i Face Asta Cu Centura Neagră !!!

Luptele sunt una dintre cele mai vechi discipline sportive. Acestea se pare că erau practicate încă de pe vremea Egiptului Antic cu aproximativ 2500 de ani î.Hr. Pe vremea aceea acestea se desfășurau în aer liber în arene de nisip iar procedeele utilizate trebuiau ca să îl arunce pe adversar de 3 ori la pământ pentru a fi declarat învingător. De atunci multe s-au schimbat în acest sport dar ideea de bază a rămas aceea și anume doborârea la pământ a adversarului rămânând scopul final și condiția necesară pentru a ieși învingător.

În zilele noastre s-au dezvoltat o mulțime de sporturi pornind de la ideea de bază a luptelor. Așadar există două discipline olimpice ce curpind luptele și anume lupte libere și lupte greco-romane. Pentru pregătirea competițiilor dar și desfășurarea lor s-au construit săli de sport și s-a renunțat la vechiul stil de a lupta în nisip.

Un incident de-a dreputl hilar s-a petrecut într-o sală cu un asemenea profil destinată antrenamentelor pentru lupte. Un nou venit cu o statură impresionantă se lupta cu unul dintre vechii membrii ai sălii într-o luptă care se vedea că este inegală. În acest moment șeful sălii se hotărăște să intervină.

Se duce glonț la noul-venit și îl somează să înceteze cu agresiunea și să se lupte cu el dacă este așa puternic. Dar în momentul în care acesta se ridică de la pământ lucrurile iau evident o întorsătură ciudată. Șeful sălii dă înapoi și văzând clar că nu are ce să îi facă îi strânge mână iar apoi caută să își vadă de treabă fără să îl mai enerveze pe malacul de aproape 2 metri înălțime.

No comments:

Post a Comment