Friday, December 11, 2015

Metoda Prin Care Să Faci Semnalul La Wi-Fi De 3 Ori Mai Puternic !!!

Internetul a ajuns cu siguranță unul dintre lucrurile indispensabile în viețile oamenilor din zilele noastre. Trebuie să recunoaștem că fără el viața noastră nu ar mai fi aceeași dacă stăm să ne gândim. Dacă toate legăturile cu cei apropiați prin diversele rețele de socializare ne-ar fi tăiate spuneți și voi cum v-ați simți?

Din fericiere internetul nu poate să dispară așa peste noapte astfel că ne putem bucura în continuare de diversele computere, laptopuri, tablete sau smartphone-uri conectate la el. Cu toate acestea un lucru destul de stânjenitor atunci când vorbim de internet este semnalul la Wi-Fi care de cele mai multe ori este slab dacă nu ne aflăm în imediata apropierea a router-ului și ne indispune cât ai clipi.

Există acum o metodă extrem de simplă și ieftină dar foarte eficientă pentru a îmbunătăți de până la 3 ori semnalul internetului prin Wi-fi. Fie că vă aflați acasă, la locul de muncă sau în oricare altă parte metoda poate fi pusă în practică extrem de simplu. Tot ce aveți nevoie este de o doză de aluminiu fie ea de suc sau de bere și un cuțit sau un cuter.

Probabil că mulți vor fi sceptici când vor auzi de o doză de aluminium și un cuter dar după ce veți vedea imaginile din videoclipul acesta veți realiza că puteți imediat să faceți și voi asta și să aveți internetul prin Wi-fi mult mai rapid decât în mod obișnuit. Vă garantez că metoda nu are cum să dea greș și după cum vedeți și în testul de față viteza nouă este de câteva ori mai mare față de ceea ce se întâmpla în trecut.

No comments:

Post a Comment