Saturday, December 5, 2015

Au Construit Un Brad De Crăciun Numai Din Oameni - Dar CONTINUAREA E De-a Dreptul FANTASTICĂ !!!

Odată cu venirea lunii decembrie gândurile tuturor se îndreaptă către sărbătorile care vor avea loc la finalul acesteia. Sărbătoarea Crăciunului este cea care umple sufletele oamenilor cu bucurie iar o dată cu aceasta au loc diferite pregătiri care dau mediului înconjurător o atmosferă de sărbătoare prin lumină și culoare. După cum veți vedea imaginile din videoclipul următor chiar dacă acțiunea s-a desfășurat la deschiderea jocurilor olimpice de tineret de la Nanjing tema festivității a fost Crăciunul.

Festivitatea a început prin lăsarea în beznă integral a stadionului iar lumina a fost adusă de acrobații care au început să se miște în centrul acestuia. Mai întâi au început prin a construi un turn uman care în câteva secunde s-a transformat într-un imens brad de Crăciun luminat în culori care te introduceau direct într-o atmosferă de sărbătoare.

Pregătiți-vă așadar să vedeți cum acești 500 de acrobați vă vor încânta ochii. Poate mulți dintre dumneavoastră ați văzut reprezentații ale Cirque du Soleil dar ceea ce facă acești tineri este cu mult, mult mai spectaculos mai ales că reflectoarele care sunt îndreptate spre aceștia creează și un spectacol de lumină și culoare deosebite.

În timp ce tinerii acrobați se mișcă în mod continuu în diferite forme, luminile continuă să îi uimească pe spectatori într-un sincron perfect. Vă invit să priviți imaginile acestea până la final și să le împărtășiți și cum cei dragi pentru că într-adevăr un asemenea spectacol este unicat și probabil cu greu veți mai întâlni așa ceva.

No comments:

Post a Comment