Thursday, December 3, 2015

Are 1750 Cai Putere Și Costă 2 Milioane de Dolari - DAR Stai Să Vezi INTERIORUL !!!

Fie că ești bărbat sau femeie atunci când vezi o mașină frumoasă și puternică este imposibil să nu întorci privirea și să te uiți cu admirație după ea. În ultimii ani tehnologia avansată dar și designul care are caracteristici parcă desprinse din viitor au adus în fața ochilor oamenilor o mulțime de prototipuri de mașini care mai de care parcă desprinse din filmele Science-Fiction.

Ceea ce veți vedea astăzi este exact o mașină întocmai descrierii de mai sus. Prototipul se numește Laraki Epitome și este o mașină concepută de către cei de la Laraki Motors. Acest adevărat bolid are câteva atribute deloc de neglijat ceea ce o face să fie printre cele mai apreciate prototipuri din întreaga lume. Ea a fost construită de către această companie împrumutând șasiul de la mult mai cunoscutul Chevrolet Corvette C6.

Caroseria acesteia este construită integral din fibră de carbon. Motorizarea ei este de excepție cele două turbocompresoare cu care este dotată produce între 1200 și 1750 de cai putere. Alimentarea este pe benzină pentru un motor cu 8 cilindri în V de 7 litri. Mașina poate ajunge la puterea de 1750 de cai prin montarea a două rezervoare dintre care unul destinat benzieni cu cifra octanică 110. Astfel pentru a ajunge la puterea superioară dorită șoferul este nevoit să apese un singur buton și alimentarea se face din cele două rezervoare simultan.

Producătorul și-a manifestat intenția în momentul dezvăluirii modelului ca acesta să fie produs doar în nouă exemplare iar prețul de pornire să fie în jurul a două milioane de dolari. Modelul dotat cu o cutie cu șase trepte automată poate să ajungă de la 0 la 100km/h în 3,5 secunde.

1 comment:

  1. Masina faina dar 90% inutila mai ales pt mine...dar si pt multi romani si chiar europeni si americani ca sa nu mai zic de asiatici :P

    ReplyDelete