Sunday, December 13, 2015

Cum Să Scapi De Mirosurile Neplăcute Din Mașina De Spălat !!!

Dacă în urma fiecărei spălări cu mașina ta de spălat automată lucrurile au un miros neplăcut și nu mai sunt așa parfumate cum te-ai obișnuit atunci e semn că în interiorul ei s-au strâns murdărie, resturi și chiar mucegai. Urmărește mai jos câteva sfaturi utile pentru a curăța mașina de spălat și a scăpa de mirosurile neplăcute.

1. Poți îndepărta murdăria și mirosurile din interior utilizând un detergent de vase. Acesta se va dovedi extrem de eficient împotriva grăsimilor depuse, a detergentului solidificat și a mizeriei și mucegaiului din interiorul acesteia.

2. Dizolvă o cană de oțet în aporximativ doi litri de apă clocotită și tot acest ameste îl vei turna în civa acesteai și îl lași să își facă singur treaba aproximativ un sfert de oră, apoi dai drumul la programu cel mai scurt și mașina ta va fi complet curățată.

3. Încarcă sertarul pentru detergent cu bicarbonat de sodiu și dă drumul la cel mai sucrt program existent. Tot o alternativă cu bicarbonat de sodiu este dizolvarea acestuia în apă fierbinte pe care mai apoi o vei turna în cuvă și vei da drumul tot la programul cel mai scurt.

4. O altă soluție extrem de eficeintă este stoarcerea unor lămâi într-o cană și după ce ați turnat sucul lor în cuvă pornirea programului cel mai scrut.

În afară de aceste metode să știți că este recomandat ca după fiecare spălare să lăsați ușa de la cuvă deschisă pentru a nu prinde mirosuri neplăcute în interior și a exista o bună ventilație acolo, nu lăsați mașina de spălat cu rufele deja spălate pentru o perioadă lungă cum ar fi o noapte întreagă pentru că umezeala va amplifica diferite mirosuri neplăcute, folosește mai rar balasamul de rufe deoarece depunerile acestuia vor atrage în interior mai târziu mirosuri neplăcute.

No comments:

Post a Comment