Thursday, December 17, 2015

Când Am Văzut Că Dă Cu Uscătorul De Păr Pe Lumânarea Parfumată Credeam Că E Nebun - Dar Rezultatul E GENIAL !!!!

Fotografiile sunt probabil cele mai de preț amintiri atât cu cei dragi cât și cu locurile pe care le-am vizitat de-a lungul vieții sau evenimentele importante la care am participat. De multe ori vrem să le oferim celor dragi un cadou ce conține o fotografie de neuitat, dar parcă simplă așa ar fi prea banal așa că veți vedea în imaginile din videocipul de mai jos cum puteți să faceți singuri acasă cadoul perfect cu o singură fotografie.

În primul rând veți putea să vedeți cum se poate transfera o fotografie, fie ea și alb negru direct pe o bucată de lemn. Acest procedeu deși pare complex este extrem de simplu de realizat. Tot ce vă trebuie este bucata de lemn, fotografia și un fier de călcat. După ce ați așezat fotografia cu fața în jos pe lemn treceți cu fierul de călcat încins peste ea până se va imprima în totalitate pe el.

Dacă veți înfășura o fotografie imprimată pe o foaie transparentă pe partea superioară a unei lămpi de cameră veți obține cel mai frumos ambient dat de culorile fotografiei combinate cu lumina acesteia. Chiar și negativul pozelor poate fi util după cum puteți vedea în aceste imagini.

În final probabil cel mai interesant și elegant lucru pe care îl puteți face cu o fotografie este să personalizați o lumânare parfumată cu ajutorul ei. Acest lucru îl puteți realiza simplu tot ce aveți nevoie este de o lumânare groasă parfumată, fotografia, hârtie cerată și un unscător de păr. Urmând întocmai instrucțiunile din videoclip puteți face cel mai frumos cadou celor dragi.

No comments:

Post a Comment