Friday, December 11, 2015

I-a Dat 100 De Dolari Unui Cerșetor Și A Urmărit Să Vadă Ce Face Cu Ei - Finalul M-a Lăsat Fără Cuvinte !!!

Se întâmplă să mergem pe stradă și să ne lovim la tot pasul de oameni aflați în nevoie. Mulți îi cataloghează pe aceștia oameni ai străzii sau cerșetori dar oare v-ați gândit ce face o asemenea persoană cu cei câțiva bănuți pe care îi primesc de la oamenii cu suflet mare? Experimentul social gândit de un celebru video-blogger din Statele Unite ale Americii vă va arăta o altă față a acestor oameni ai străzii.

Bărbatul s-a gândit să aleagă un cerșetor de pe stradă și să îi ofere 100 de dolari. Ceea ce nu a știut cerșetorul niciodată este că după ce a luat banii de la tânărul cu suflet mare acesta îl va urmări pentru a vedea ce face cu ei cu adevărat. Așadar imediat după ce a dispărut binevoitorul din peisaj omul străzii și-a luat lucrurile și s-a îndreptat spre un magazin vizibil tulburat de ceea ce i se întâmplase.

Acesta a ajuns în fața unui magazin care la prima vedere era de băuturi alcoolice. Vă dați seama că tânărului nu i-a venit să creadă că practic a oferit 100 de dolari pentru ca acest om să își cumpere băutură, dar nu veți bănui niciodată ceea ce urmează în continuare. Ieșit din magazin cerșetorul se îndreaptă către un parc și scoate din sacoșa sa mare în fața altor oameni ai străzii câteva alimente pe care le oferă acestora.

După aceea cerșetorul nostru se îndreaptă spre un alt grup cărora le împarte și acestora din merindele cumpărate cu banii binevoitorului nostru. Acesta vizibil emoționat de gestul omului sărman se duce după el și îi arată recunoștința lui oferindu-i încă 100 de dolari pentru sufletul mare de care a dat dovadă. Așadar se pare că de multe ori persoanele aflate în nevoie tind să fie mai aproape de suferința semenilor asta probabil și datorită faptului că știu ce este în sufletul unei persoane care nu are nimic sigur pentru traiul zilnic.

No comments:

Post a Comment