Friday, December 11, 2015

Și-a Deschis Fermoarul La Blugi Și A Început Să Frece Cu Un Creion - Fii ATENT Ce Se Întâmplă În Continuare !!!

Fetele sunt foarte inventive dar și foarte ciudate atunci când vine vorba despre vestimentația lor. Pe internet se găsesc o mulțime de tutoriale care îți arată cum să îți faci de unul singur lucrurile sau să le recondiționezi. Una dintre cele mai cunoscute video-bloggerițe este Rachel Levin. Aceasta are o mulțime de videoclipuri cum este și cel pe care îl puteți urmări mai jos care pur și simplu pe cât de ciudate sunt geniale.

Urmărind aceste imagini veți descoperi o mulțime de sfaturi extrem de utile în vestimentație. Spre exemplu cu toții suntem luați pe nepregătite de evenimente ce se petrec în viața noastră, dar ce facem atunci când trebuie să plecăm de urgență și nu avem un tricou sau o bluză călcată. Poți scăpa acum foarte ușor de cutele supărătoare utilizând un simplu pulverizator cu apă. După ce ai puverizat ușor apa pe obiectul vestimentar dorit îl poți îmbrăca iar în câteva minute va sta pe tine ca și cum ar fi fost îndreptat cu fierul de călcat.

Dacă spre exemplu fermoarul de la pantaloni nu mai funcționează ca la început și este foarte greu de închis, nu trebuie să disperi și să renunți la perechea favorită de blugi spre exemplu, asta pentru că exită o metodă extrem de simplă dar în același timp foarte eficientă care face orice fermoar să funcționeze ca uns. Privește cum cu un simplu creion vei face lucrurile să meargă. Ingenios nu-i așa ?

Pe lângă cele doar două trucuri pe care vi le-am prezentat urmărind clipul veți descoperi multe altele la fel de interesante și utile. Chiar dacă par ciudate și veți fi sceptici la început vă asigur că toate acestea funcționează și au efectul așteptat.

No comments:

Post a Comment