Saturday, December 12, 2015

Cum Să Transformi Orice Cartelă Într-un NanoSIM !!!

Smartphone-ul a ajuns în ziua de azi un obiect indispensabil pentru noi. Tehnologia acestora a avansat așadar foarte mult în ultimii ani datorită popularității lor și nevoii de a se adapta cerințeor fiecărui client. Așadar că multora dintre componentele acestora le-au fost reduse dimensiunile. Este și cazul cartelelor care sunt necesare pentru activarea unui asemenea mobil. În imaginile din videoclipul de mai jos veți învăța cum să vă adaptați singuri cartela SIM oricărui tip de telefon mobil.

După cum spuneam dimensiunile componentelor telefoanelor sau accesoriilor necesare pentru buna funcționare a acestora au scăzut foarte mult în dimensiuni. Primii care a venit cu ideea reducerii dimensiunii cartelelor pe piața smartphone-urilor au fost cei de la Apple. Începând cu modelele iPhone 5 aceștia au creat un spațiu de integrare a cartelei în telefonul mobil mult mai mic față de cel cu care eram obișnuiți transformând astfel cartela SIM obișnuită într-un NanoSIM.

Ce înseamnă mai precis acest NanoSIM? Este de fapt tot vechea cartelă SIM însă surplusul de plastic din jurul părții metalice din care este compusă este înlăturat rămânând doar suportul de dedesubtul acesteia pentru susținerea ei. Aceste NanoSIM-uri pot fi procurate doar la cerere de la operatorii de telefonie mobilă de la noi din țară.

Pentru a scuti din timpul dumneavoastră și a nu fi nevoiți să faceți transferul tuturor datelor de pe cartela dumneavoastră pe o altă cartelă puteți urmărind instrucțiunile din acest videoclip să vă faceți propria cartelă perfect adaptată pentru tipul dumneavoastră de Smartphone.

No comments:

Post a Comment