Tuesday, December 15, 2015

Ești ȘOFER? Ai CURAJ? Atunci VEZI Cum Arată Cel Mai Periculos POD Din Lume !!!

Dacă ești șofer și crezi că ai văzut tot ce se putea vedea în materie de drumuri atunci așează-te confortabil în fotoliu și privește ceva peste care nici în cele mai rele coșmaruri nu ai trece cu mașina. În imaginile din videoclipul de mai jos puteți să vedeți cum arată cel mai periculos pod din lume peste care se poate trece cu mașina.

Nu cred că va fi o surpriză pentru nimeni atunci când voi spune că acest pod se găsește pe teritoriul Federației Ruse. Acesta este mai precis situat în zona Siberiei pe râul Vitim. Deși lungimea nu este spectaculoasă având doar 570 de metri gradul de dificultate intervine și odată cu vremea specifică zonei Siberiene. Având în vedere că aici în majoritatea anului temperaturile sunt extrem de scăzute, zăpada este și ea prezentă atunci străbaterea acestui pot poate deveni un adevărat calvar și se poate sfârși cu o tragedie.

Podul peste râul Vitim este construit integral din lemn, iar după cum puteți vedea acesta nu pare să se simtă foarte bine având în vedere și condițiile climatice. Astfel că dacă lemnul se rupe ai ghinionul să cazi în apele reci ale râului aflat la doar 15 metri sub nivelul podului.

Pentru a străbate într-o oarecare siguranță cei 570 de metri ești nevoit să petreci minim 3 minute pe acest pod unde vei fi însoțit de scârțâitul roților și de teama că în orice moment podul poate ceda sub greutatea mașinii tale. Pentru localnici aceasta reprezintă singura modalitate din zonă de a traversa râul Vitim.

No comments:

Post a Comment