Saturday, December 19, 2015

Cum Reacționează Un Șofer Bucureștean Prins Cu ”Mâța-n Sac” În Fața Polițistului De La Rutieră !!!

Un incident cu caracter amuzant s-a petrecut în urmă cu doar o zi în traficul din București. Dacă veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea ce se întâmplă atunci când nu ești corect și sfidezi un agent de poliție iar mai apoi ceri clemență în fața acestuia, dar se pare că fără succes după cum a simțit pe pielea lui acest șofer bucureștean.

Incidentul s-a produs pe Calea Dorobanților, în București. Un polițist de la brigada rutieră i-a cerut documentele unui șofer care se afla staționat pe contrasens în zona unei trecei de pietoni. În primă fază șoferul refuză să se legitimeze și încearcă să tragă pur și simplu de timp în fața polițistului. Acesta din urmă îl oprește pe un tânăr ca martor și ascultă calm explicațiile șoferului somându-l în același timp să prezinte actele lui și ale mașinii.

Șoferul invocă o pereche de ochelari a unui bătrân de 80 de ani, apoi mila lui Dumnezeu dar fără sorți de izbândă în fața polițistului. În cele din urmă aceasta îi dă actele omului legii care îi aduce la cunoștință mărimea amenzii pe care o va primi pentru fapta săvârșită și sancțiunea de suspendare a permisului pentru 60 de zile conform codului rutier.

Șoferul începe să se roage de polițist să îl ierte și apoi încearcă să se facă că dă un telefon important pentru a-l intimida, dar acesta își face datoria până la capăt conform procedurilor, asta probabil și datorită faptului că era filmat de către tânărul oprit ca martor. În cele din urmă șoferul a trebuit să își accepte pedeapsa pentru greșeala făcută.

No comments:

Post a Comment