Saturday, December 12, 2015

Și-a Făcut Un Lansator De Rachete Acasă În Garaj - Când Au Văzut Prietenii Cum Trage Cu El Au Zis Că Nu-i Adevărat !!!

Dacă vreodată credeai că imaginația oamenilor are limite atunci așează-te confortabil în fotoloiu și privește invenția puștiului asta iar apoi vei afirma că orice este posibil în lumea asta. Trebuie să recunosc eu chiar am crezut că am văzut totul în materie de creații proprii și alte experimente făcute acasă dar acesta a reușit să mă uimească de-a dreptul. Privește în videoclipul de mai jos ce l-a dus mintea pe acest tânăr inventiv și cât de tare i-a reușit invenția sa.

Tânărul pe nume Marcel a fost pasionat întotdeauna de armată mergând de mic la defilări împreună cu bunicul său care a fost ofițer. L-au atras bineînțeles uniformele soldaților dar și echipamentul pe care aceștia l-au arătat în aceste defilări astfel că în momentul în care a mai crescut și-a pus în minte să construiască în propriul garaj un lansator de rachete așa cum văzuse în copilărie și rămăsese fascinat de acesta.

Materialele utilizate pentru confecționarea acestui lansator de rachete au fost cât se poate de ieftine și ușor de procurat. În principal acestea au fost luate de la un magazin de obiecte sanitare și după ce le-a strâns în garajul casei sale le-a asamblat cu foarte mare atenție pentru a nu exista riscul producerii unui accident în timpul utilizării acestuia.

La final el și-a chemat câțiva prieteni pentru a le arăta năzdrăvănia construită și a făcut și câteva demonstrații care au fost pur și simplu deliciul zilei. Lansatorul funcționa perfect chiar mai bine decât s-ar fi așteptat chiar cel care l-a făcut. Voi ce părere aveți despre acesta, credeți că ar trebui încurajați astfel de tineri inventivi ?

No comments:

Post a Comment