Thursday, December 17, 2015

Cum Se Plantează Un Câmp Întreg Cu Porumb Folosind Cel Mai Mare Utilaj Din Lume !!!

Din ce în ce mai multă lume când aude de agricultură în ziua de azi se gândește la clasicul țăran român care face toate muncile câmpului pentru ca în final să se roage la natură ca să iasă recolta bună și să nu fi muncit degeaba în acel an. Ei bine agricultura din zilele noastre nu mai este chiar așa, cel puțin în țările civilizate munca în agricultură a fost motorizată în cel mai mic detaliu pentru a se ajunge la performante incredibile și după cum veți vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos la un timp cât mai scurt petrecut pe câmp.

Așadar pentru o agricultură de calitate și pentru a eficientiza munca și din punct de vedere al costurilor la hectar, compania americană John Deere a venit pe piață cu câteva utilaje extrem de performante capabile să facă câteva munci ale câmpului, ce până acum se realizau cu mai mult de un utilaj, de unele singure.

Compania americană înființată în anul 1804 este probabil cel mai mare producător la momentul actual de mașini și unelte agricole, iar după ce a cucerit această piață și-a extins producția și în ceea ce privește echipamente și mașini pentru construcții. Astfel că în 2014 a ajuns să dețină numeroase uzine în întreaga lume și să numere peste 60000 de angajați jumătate din aceștia fiind doar pe continentul nord-american.

Puteți vedea la lucru în aceste imagini o mașină agricolă specială care este capabilă să însămânțeze cu porumb câteva hectare în doar câteva minute. Se poate vedea cu ochiul liber eficiența de care dă dovadă, așa că vă invit pentru câteva minute să vedeți cum se face agricultura adevărată într-o țară civilizată.

No comments:

Post a Comment