Sunday, December 13, 2015

S-a Dus La Coafor Să Se Tundă Pentru Sărbători - DAR Când A Scos Sabia Am Zis Că Nu-i Adevărat

Părul este unu lucru minuțios pregătit de către doamne și domnișoare în fiecare zi. Pentru ca acesta să capete o formă cât mai frumoasă acestea apelează de multe ori la hairstyle-iști cărora le cer de multe ori să le facă lucruri excentrice în păr. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este exact ceva ce are legătură cu excentricitatea atunci când vine vorba de coafură.

Alberto Olmedo este un hairsyle-ist extrem de excentrici și special acesta are un salon celebru în capitala Spaniei, Madrid. Mulți vin la el pentru a vedea tehnica unică în lume cu care reușește să facă cele mai neobișnuite sau simple coafuri după dorința fiecărui client. Este un adevărat spectacol să îl vezi pe Alberto la treabă mărturisește una dintre clientele sale fidele.

Acesta folosește în actul tunsului două săbii, o torță și o pereche de foarfece pentru degete. Ați spune că e imposibil să te atingi de păr cu așa ceva dar Alberto are o explicație cât se poate de amuzantă pentru aceste obiecte am putea să le numim primitive pe care le utilizează: ”Acestea mă ajută să tai părul perfect, matematic”.

Clientele sale sunt extrem de mulțumite chiar dacă acesta mișcă săbiile grele și tăioase prin părul lor și îl ard cu torța a cărei flacără atinge chiar și 1000 de grade Celsius. Ce spuneți de tehnica aceasta a maestrului? V-ați lăsa pe mâinile lui pentru o tunsoare atât de neobișnuită?

No comments:

Post a Comment