Saturday, December 12, 2015

Uită De Vechii Adidași !!! Fii ATENT Cât De RAPID Poți Să Alergi Cu Drăciile Astea În Picioare !!!

Atunci când suntem copii alergatul nu ni se pare niciodată un lucru extrem de dificil ba din contră ne-am dori să putem să alegăm cât mai mult și mai rapid față de cei din jurul nostru. Acesta a fost unul dintre multele motive care au stat la baza invenției pe care o veți descoperi în imaginile din videoclipul de mai jos.

Un tânăr din San Francisco, Statele Unite ale Americii și-a dorit încă de mic copil să fie diferit față de oamenii din jurul să iar cea mai mare plăcere a fost alergatul. Cu toate acestea niciodată nu a putut fi atât de rapid pe cât și-a dorit cu tărie așa că s-a gândit la mai multe metode prin care ar putea să fie mai bun decât toți alergătorii din lume.

Metoda antrenamentului nu a dat roadele necesare așa că s-a apucat de construcția unor ghete care să-l ajute să se deplaseze cu o viteză mai mare și așa au luat ființă ghetele bionice. Keahi Seymour declară că este mândru de ce a reușit să realizeze și dezvălui de unde și-a atras inspirația pentru această invenție de-a dreptul revoluționară.

Printre cele mai rapide vietăți de pe pământ se numără struții astfel că el le-a studiat îndelung mecanica de deplasare a acestora și a putut să creeze cele mai rapide ghete din lume. Cu un design parcă rupt din filmele science-fiction ghetele bionice atrag atenția celor care îl văd pe Keahi alergând prin parcurile din San Francisco. Dar el nu vrea să se oprească aici și lucrează la un model nou de ghete care ar dori să îl ajută să ajungă cu minim efort la o viteză ce depășește 70 km/h.

No comments:

Post a Comment