Thursday, December 3, 2015

A Tăiat Cu Un Cuțit Cartonul De Ouă - Ceea Ce Face În Continuare E Absolut GENIAL !!!

Cu siguranță în frigiderul oricăruia dintre dumneavoastră se află cel puțin un carton de ouă. Acest aliment este unul dintre cele mai utilizate în bucătărie pentru alimentație. Așadar imaginile din videoclipul de mai jos vă vor fi cu siguranță de mare folos mai ales că sunt convins că mulți dintre dumneavoastră nu știau aceste trucuri extrem de utile în gospodărie.

După cum se știe ouăle cumpărate vin într-un carton de diferite mărimi în funcție de numărul lor care este compartimentat special astfel încât ouăle să nu se ciocnească între ele și să se spargă înainte de a fi utilizate pentru diferitele preparate din bucătărie. După utilizare însă rămân aceste cartoane care a prima vedere par nefolositoare în alt scop decât cel pentru care au fost prevăzute inițial. Dar în cele ce urmează veți vedea că nu este așa.

Acest bărbat ne arată cum cum puțină imaginație puteți refolosi aceste cartoane într-un mod extrem de util. Spre exemplu dacă vă doriți să aveți un bun aprinzător de lemene pentru grătar urmați metoda lui și veți obține cel mai bun astfel de obiect fără să vă mai chinuiți cu combustibil sau alte metode. Totodată unul dintre cele mai utile lucruri este atunci când folosiți o parte din ouă să eliminati surplusul de carton nefolosit pentru a avea un spațiu neocupat degeaba în frigider.

O a treia metodă de folosire a acestor ambalaje pentru ouă este după cum vedeți pentru a face ușor cuburi de gheață. Tot ce vă trebuie este un ambalaj de plastic pentru ouă și apă de la chiuvetă. Puneți totul în congelator și veți avea niște cuburi de gheată mari cu o formă destul de ciudată cu care vă veți impresiona atât familia cât și prietenii.

No comments:

Post a Comment