Sunday, December 20, 2015

EXPERIMENT INEDIT - Ce Se Întâmplă Atunci Când Tragi Cu Un Pistol Sub Apă !!!

Fie că am urmărit filmele de acțiune sau am văzut chiar pe viu toți știm ce se întâmplă atunci când se trage cu un pistol în aer. Dar ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este un experiment în care descoperiți ce se întâmplă atunci când un glonț este tras dintr-un pistol aflat sub apă. Experimentul este realizat cu ajutorul unei echipe de specialiști din america și este filmat la cea mai înaltă rezoluție cu ajutorul unor camere de filmat profesionale.

În ceea ce privește regimul armelor și munițiilor nu cred că este o noutate pentru nimeni că în Statele Unite ale Americii este specificat în constituție dreptul de a deține arme. În comparație cu aceștia la noi în țară regimul este mult mai drastic, fiind aproape imposibil pentru un cetățean obișnuit să dețină legal o armă, mai ales de foc.

Argumentele ce stau la baza acestei permisivități de peste ocean fac apel în primul rând la istoria lor de pistolari precum și aceea că cetățenii se pot organiza în formațiuni armate care pot lupta împotriva guvernului dacă acesta luptă împotriva populației. Un alt argument ar fi că pentru un infractor oricum va fi ușor chiar dacă sunt interzise să își procure o asemenea armă în timp ce pentru oamenii cinstiți ar fi o discriminare.

În ceea ce privește argumentele pro asupra sitemului românesc în ceea ce privește regimul armelor și munițiilor, motivația este că odată cu accesul la aceste arme ar exista un boom de creștere a infracționalității, asta pentru că pot să apară dintre cei care nu aveau acces la arme prosibili infractori.

No comments:

Post a Comment