Sunday, December 13, 2015

La Început Când A Urcat Asta Micu Pe Scenă Râdeau De El, Dar STai Să Vezi Când A Început Să Danseze

La fiecare concert indiferent de tipul acestuia există persoane care simt bucuria muzicii și se dezănțuie într-un dans frenetic. Dacă de obicei nu ești tu acea persoană atunci ar trebui să vezi imaginile din videoclipul de mai jos pentru a înțelege cu adevărat ce simte o astfel de persoană care se bucură de fiecare moment al muzicii formației favorite.

De multe ori cei care cântă pe scenă remarcă acest tip de persoane care dansează din toate incheieturile și le invită pe scenă alături de ei pentru a da o doză de culoare spectacolului oferit. Așa s-a întâmplat și în timpul unui concert de pe un vas de croazieră. Formația ce se afla pe scenă se numea Little Big Town și a remarcat în public un băiețel de doar câțiva anișori care dansa într-o frenezie de nedescris.

Faceți cunoștință cu micuțul Ryan Starr care a fost invitat pe scenă de cele două soliste ale trupei de muzică country și a oferit un spectacol de neuitat celor ce se aflau aici. Formația a cântat melodia ”Good People” de pe ultimul lor album iar micuțul s-a dezlănțuit în câteva mișcări care parcă nu se potriveau cu vârsta lui dar au făcut deliciul publicului prezent.

Micuțul Ryan poate fi o sursă de inspirație pentru oricare dintre noi asta prin vitalitatea lui și faptul că nu a dat dovadă de nici un pic de trac atunci când a fost invitat pe scenă alături de aceste staruri și în fața a o mulțime de oameni, deși nu mai fusese niciodată până acum într-o astfel de ipostază. Voi ce părere aveți de mișcările micuțului ?

No comments:

Post a Comment