Sunday, December 20, 2015

Motocicliștii Violenți Atacă Un Șofer În Trafic - Dar Nici Prin Gând Nu-ți Trece Ce Se Întâmplă În Final !!!

De multe ori motocicliștii se plâng pe bună dreptate că sunt nerespectați în trafic de către șoferii autoturismelor în special. Acest lucru nu îi îndreptățește însă să devină agresivi atunci când doresc și să își facă singuri dreptate în fața celor care le greșesc. Un incident asemănător veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos, numai că deznodământul este unul cu totul și cu totul neașteptat.

Un grup de motocicliști se afla în trafic într-o după-amiază liniștită când deodată un șofer este oprit de aceștia pentru un motiv numai de ei știut. Șoferul coboară din mașină și este înconjurat în doar câteva secunde de toți motocicliștii opriți gata pentru a îi oferi o lecție, fie ea chiar fizică dacă este neapărată nevoie.

Bărbatul este agresat pe capota mașinii lui de unul dintre motocicliști moment în care iubita acestuia aflată pe locul din dreapta intervine pentru a mai domoli conflictul și a îl salva pe iubitul ei din ghearele acestor indivizi recalcitranți. Motocicliștii fac un pas spre femeie dar între timp aceasta este surprinsă chiar de către iubitul ei.

Bărbatul în toată tensiunea creată se așează în genunchi în fața fetei și o cerere în căsătorie. Acesteia nu îi vine să creadă care era de fapt motivul adevărat al altercației dintre iubitul ei și motocicliști și acceptă plină de emoții inelul și propunerea bărbatului.

No comments:

Post a Comment