Saturday, December 5, 2015

Nici Prin Gând Nu Ți-ar Fi Trecut Asta - Uite La Ce Folosește Piesa Metalică Din Capătul Ruletei

Ruleta este unul dintre instrumentele indispensabile într-o gospodărie. Cu siguranță nimeni dintre dumneavoastră nu poate să afirme că nu a utilizat cel puțin o dată în viață o ruletă. Fie că o folosim pentru a construi ceva, fie că o utilizăm pentru o simplă măsurătoare aceasta își arată utilitatea în fiecare moment. Dar vă asigur că după ce veți vedea imaginile din videoclipul de mai jos vă veți da seama că nu ați folosit niciodată o ruletă la adevărata ei valoare într-una din măsurătorile efectuate.

În cele ce urmează acest bărbat ne va explica punct cu punct fiecare mod de utilizare a fiecărei părți componente a acesteia pornind de la piesa metalică de dimensiuni mici din capătul ruletei și până la carcasa acesteia care prezintă anumite caracteristici extrem de utile după cum puteți observa în continuare.

În primul rând sunt convins că nimeni nu s-a întrebat vreodată la ce folosește capătul metalic și de ce aceasta nu începe direct cu partea gradată. Explicația este una extrem de simplă și după cum puteți vedea bucățica metalică este special concepută pentru a ajuta la diverse măsurători. În primul rând capătul zimțat poate fi utilizat în marcarea locului în care a început măsurătoarea. În al doilea rând gaura pe care acest capăt metalic o prezintă este special concepută pentu a fi agățată de obiecte cum ar fi șuruburi sau cuie facilitând astfel măsurarea unei suprafețe sau a unui obiect fără a mai avea nevoie de un alt ajutor.

Dar acestea nu sunt singurele trucuri pe care le veți descoperi văzând imaginile acestea. Veți mai descoperi încă altele la fel de utile și interesante și pe care mai mult ca sigur după cum v-am spus nule știați și nici prin minte nu vă trecea că aceasta ar fi utilitatea lor.

No comments:

Post a Comment