Thursday, December 10, 2015

Bunicuța și BMW-ul !!! Stai Să Vezi Ceva Ce Nu Credeai Că Vei Vedea Vreodată !!!

Când vorbim despre mașini puternice ne gândim la niște băieți tineri care sunt gata să facă tot felul de drifturi sau liniuțe cu alți șoferi de vârste asemănătoare. Dar ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos vă va demonstra că în viață întotdeauna nu contează vârsta ci doar pasiunea pe care o ai, iar acest lucru îl demonstrează cu vârf și îndesat protagonista acestuia.

În primele imagini puteți vedea un grup de tineri care stau și discută înconjurați de câteva mașini puternice cu care mai târziu urmează probabil să se plimbe sau să le testeze limitele. Dar la un moment dat liniștea care domnea printre cei prezenți este tulburată de scârțâitul de roți al unui Bmw M3. Acesta se îndreaptă în mare viteză spre parcarea de a fața locului, dar a volanul lui nu se află proprietarul lui.

Acesta se afla printre grupul tinerilor și când vede că mașina lui este condusă de altcineva fuge într-un suflet să încerce să îl oprească pe cel ce a îndrăznit să se urce la volan în locul lui. După câteva cerculețe bine executate asemnănătoare unui șofer profesionist mașina se oprește și din ea se dă jos un șofer surpriză.

La volan se afla chiar bunica băiatului care venită cu acesta în plimbare rămăsese singură în mașină și a vrut să își demonstreze abilitățile de șoferiță pe care le avea. Aceasta era însă să îi provoace un infarct nepotului ei deoarece acesta nu s-a gânit niciodată că ar putea fi posibil așa ceva.

No comments:

Post a Comment