Thursday, December 3, 2015

Două Bețe De Chibrit Și O Monedă !!! Trucul Cu Care Poți Să Îți IMPRESIONEZI Toți Prietenii !!!

Trebuie să recunoaștem că oamenilor le place să se afle mai mereu în centrul atenției. Fie că ești bărbat sau femeie nimic nu este mai plăcut să ai toți ochii ațintiți către tine și ceilalți să te urmărească foarte atent. Pentru cei care vor să atragă atenția atunci când sunt în mijlocul unui grup de prieteni sau de necunoscuți am găsit un videoclip pe care îl veți vedea în cele ce urmează și care are soluția la aceasta.

Învățați acest truc în doar câteva minute și următoarea dată când vă întâlniți cu cineva îl puteți pune în practică fără probleme. Tot ce aveți nevoie pentru ele este o monedă o cutie de chibrituri și două bețe de chibrit. După ce ați făcut rost de toate cele amintite mai înainte nu trebuie decât să fixați vertical unul dintre bețele de chibrit iar pe celălalt îl sprijiniți de primul având la bază și moneda menționată anterior.

Scopul acestui truc este de a extrage moneda din ”construcția” reușită fără a mișca bețele de chibrit. Probabil mulți dintre dumneavoastră vor spune că acest lucru este aproape imposibil și că oricum ai face bățul care se sprijină și are la bază moneda se va mișca sau va pica. Dar soluțiile sunt mai simple decât ați crede.

Prima soluție este de a da foc capetelor chibritelor și a stinge imediat flacăra. Astfel acestea se vor lipi între ele și veți putea lua moneda fără probleme. A doua soluție se leagă de prima numai că de data aceasta după ce dați foc capetelor celor două bețe le veți lăsa să ardă până când bățul oblic se va ridica singur ”eliberând” practic moneda și devenind un lucru extrem de ușor extragerea acesteia.

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Daca aprinzi cele doua bete de chibrit simultan ,se lipesc. intre ele formând o parchie.Se împinge usor sertarul de la cutie si batul unu va ridica batul doi.Ps batul unu este înfipt in cutie .

    ReplyDelete